ECOLAB OG GREEN KEY SAMARBEIDER OM Å HJELPE HOTELLER OG RESTAURANTER OVER HELE EUROPA MED Å FORBEDRE BÆREKRAFTEN

Partnerskapet vil bidra til å fremme bærekraft i bransjen for kost og losji ved å tilby bærekraftige og effektive hygieneløsninger til medlemmer

02. desember 2019
En global spørreundersøkelse utført av reise- og turistselskapet TUI Group fant at 66 % av de reisende forventer at reiselivsbransjen bygger opp og fremmer en mer bærekraftig opplevelse.

Hver dag jobber Ecolab med sine kunder over hele kloden for å gjøre mer med mindre – ved å bruke innovative løsninger for å forbedre virksomhetsresultater samtidig som vitale ressurser vernes. Selskapets partnerskap med Green Key vil fremme bruken av bærekraftige løsninger for hoteller og restauranter over hele Europa for å oppfylle kundens forventninger og oppnå og opprettholde Green Key-sertifisering.

«Vi tilbyr kunder løsninger og tjenester som bidrar til å holde virksomheter rene og trygge og gjør dem i stand til å oppnå både driftsmessige og bærekraftige mål», sa Maarten Potjer, visepresident og daglig leder for Ecolabs institusjonelle virksomhet i Europa. «Gjennom dette partnerskapet med Green Key kan vi hjelpe virksomheter innenfor kost og losji med å oppfylle økende kundeforventninger angående bærekraft og oppnå Green Key-akkreditering.»

«Det å jobbe tett sammen med markedsledere og miljøbevisste organisasjoner som Ecolab, er en gjensidig fordelaktig ordning som bidrar til å utvide rekkevidden vår, samtidig som det gir partnerne våre muligheten til å fremheve satsningen min på å gripe tak i miljømessige bekymringer», sa Finn Bolding Thomsen, Internasjonal Green Key Director.

Hvis du vil finne ut mer om Ecolabs satsning på bærekraft, besøk www.ecolab.com/sustainability/product-responsibility.

###

Om Ecolab
Som en pålitelig partner med nesten tre millioner kundesteder, er Ecolab Inc. den globale lederen innenfor vann-, hygiene- og energiteknologier og tjenester som beskytter mennesker og vitale ressurser. Med en årlig omsetning på $15 milliarder og 49 000 partnere, leverer Ecolab omfattende løsninger og tjenester på stedet for å fremme trygg mat, opprettholde rene miljøer, optimalisere vann- og energibruk og forbedre driftseffektivitet for kunder innenfor markedene for bransjene mat, helsevesen, energi, kost og losji i mer enn 170 land rundt om i verden. www.ecolab.com

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.


Ecolab-kontakt
Laetitia Tettamanti
laetitia.tettamanti@ecolab.com


Om Green Key
Green Key-prisen er den ledende standarden for utmerkelse innenfor feltet for miljøansvarlighet og bærekraftig drift innenfor reiselivsbransjen.

Dette prestisjetunge miljømerket representerer en forpliktelse fra virksomheter om at deres lokaler etterfølger de strenge kriteriene som er fastsatt av Foundation for Environmental Education. En Green Key utgjør et løfte overfor gjester at de ved å velge å bli værende i Green Key-etablissementet, bidrar til å gjøre en forskjell på det miljømessige planet. De høye miljøstandardene som er forventet av disse etablissementene, opprettholdes gjennom streng dokumentasjon og hyppige revisjoner. Green Key er kvalifisert for hoteller, herberger, små overnattingssteder, campingplasser, ferieparker, konferansesentre, restauranter og attraksjoner.


Green Key-kontakt:
Finn Bolding Thomsen
finn@fee.global

 

 

Lignende nyheter