Ecolab lanserer kulturevaluering angående matsikkerhet for å hjelpe med å forbedre adferd rundt matsikkerhet

07. juni 2019

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Som en del av verdens matvaredag den 7. juni, har Ecolab Inc., en global leder innen løsninger for matsikkerhet og ekspertise, lansert en kulturevaluering angående matsikkerhet, et innovativt og testet verktøy for å hjelpe med å måle samt fremme adferd rundt matsikkerhet og den totale kulturen innen matsikkerhet i organisasjoner innenfor detaljhandel av matvarer.

Forbrukere krever stadig mer fersk mat og varierte spisealternativer fra dagligvarebutikker, restauranter og matservicebransjen. Disse alternativene kan føre til større risiko for matsikkerhet, og selskaper leter etter bedre måter å sikre kundesikkerhet på.

"For å effektivt forbedre matsikkerhet er det nødvendig å legge til nye risikoreduksjonsteknikker i verktøykassen", sier Adam Johnson, General Manager, Ecolab Food Retail Services. "Kulturevalueringen angående matsikkerhet er designet for å gi større innsikt i holdninger og handlinger fra frontlinjeansatte, ledere og bedriftsstyremedlemmer, samt identifisere områder som kan forbedres."

Organisasjoner kjenner ofte standarder og beste praksis for å sikre matsikkerhet; risikoen kommer imidlertid ofte fra adferd og handlinger av de ansvarlige som skal følge praksis og standarder. Kulturevalueringen angående matsikkerhet er en rekke lettleste og forståelige spørsmål om nøkkelelementene i en effektiv kultur for matsikkerhet. Den tar bare minutter å fullføre, og evalueringsresultatene hjelper til å identifisere trender basert på unike egenskaper som er viktige for et selskap.

"Matsikkerhet er lik adferd", sa Frank Yiannas, en anerkjent matvaresikkerhetsekspert og forfatter av den ledende boken "Food Safety Culture, Creating a Behavior-Based Food Safety Management System". Før han begynte i de amerikanske myndighetene, utviklet Yiannas evalueringen og samarbeidet med Ecolab for å tilby evaluering, dataanalyse, referanseverdier og anbefalte forbedringsstrategier til kunder.

Ecolab kan gjennomføre evalueringen på alle nivåer i en organisasjon. Evalueringsresultater rapporteres med en oversikt etter spørsmål og kategori, en kulturindeks for matsikkerhet, en standardreferanseverdi for bransjen og anbefalinger som er designet for å hjelpe med å prioritere en organisasjons bestrebelser for handlingsplanlegging. Selskaper kan foreta evalueringen på årsbasis eller i ønsket frekvens for å hjelpe med å sikre at de gjør fremgang i opprettholdelse og styrking av en sterk kultur for matsikkerhet.

"I dagens verden er det kritisk viktig å sikre matsikkerhet for å trygge fortsatt forretningssuksess. Matsikkerhet lar seg ikke vente på", tilføyde Johnson.

Ytterligere informasjon om Ecolabs kulturevaluering angående matsikkerhet er tilgjengelig på www.foodsafetyculture.com.

Om Ecolab

Ecolab (ECL) er en pålitelig partner med nesten tre millioner kundesentere. Firmaet er derfor blitt den globale lederen innen teknologi og tjenester for vann og hygiene som beskytter folk og vitale ressurser. Med en årlig omsetning på 15 milliarder dollar og 49 000 medarbeidere, leverer selskapet omfattende løsninger og service på stedet for å fremme trygg mat, opprettholde rent miljø, optimalisere bruken av vann og energi og gi en bedre driftseffektivitet hos kundene innenfor markeder for mat, helsevesen, energi, kost og losji og industrien i over 170 land verden over.

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-P)

Roman Blahoski
651-250-4385
MediaRelations@Ecolab.com

 

Lignende nyheter

 

Se alle nyheter