Manchester United setter en ny standard når det gjelder hygiene og bærekraft i samarbeid med Ecolab

11. august 2021

Etter hvert som fotballklubber forbereder seg på å ønske fulle stadioner av fans tilbake til ny sesongstart, har Manchester United inngått et nyskapende partnerskap med Ecolab, den globale lederen innenfor vann, hygiene og infeksjonforebygging, for å ta i bruk dets vitenskapsbaserte løsninger på tvers av Old Trafford og Carrington-treningsbanene.

Manchester United drar veksler på Ecolabs ekspertise for å utvise ledelse innenfor hygiene og bærekraftig praksis, og bidra til å skape et renere miljø for tilhengere og fremme folkehelsen mens Old Trafford forberedes til å åpne inngangsportale for sine største folkemengder på 17 måneder.

Ecolab har nesten 100 års erfaring med å støtte bedrifter i 170 land med å yte god hygiene og ha mer effektiv og bærekraftig drift. Dette omfattende partnerskapet kombinerer Ecolabs brede ekspertise med Manchester Uniteds fokus på en renere og mer bærekraftig fremtid. Videre har klubben forpliktet seg til å samarbeide med Ecolab om å levere et høyere nivå av renslighet basert på strenge rengjøringsprotokoller, opplæring og revisjoner som gir klubben det offisielle Ecolab Science Certified™-seglet .

Alle områder på Uniteds ikoniske Old Trafford stadion og Carrington-treningsbane er utstyrt med Ecolab hånddesinfeksjonsmiddel, som også brukes på tvers av Storbritannias offentlige helsevesen (NHS). Fra sittegrupper, gjestebokser og kjøkken, til garderober, treningsfasiliteter og kontorlokaler, kommer Ecolabs løsninger og teknologi til å komme tilhengere, spillere og medarbeidere til gode i alle deler av klubben.

En tilpasset tekstilpleieløsning for Uniteds vaskeri vil levere forbedret kvalitet, sikkerhet og bærekraft når du vasker drakter og sengetøy; og klubbens prisbelønte bakkehold blir informert om hvordan man kan optimalisere kvaliteten på vannet som brukes til å vanne baner og bidra til å gi best mulig spilleflater gjennom hele sesongen på Old Trafford og Carrington.

For å maksimere fordelene ved partnerskapet har Ecolab utpekt en intern ekspert som skal gi Manchester United råd og overvåke implementeringen av de nye løsningene og teknologien i hele klubben.

Manchester Uniteds Chief Operating Officer, Collette Roche, kommenterer:

«Tilhengerne, medarbeiderne og spillerne våre sin sikkerhet kommer alltid til å være prioritert av Manchester United. Når vi forbereder oss på å åpne Old Trafford igjen, innser vi at det er viktigere enn noensinne å heve våre allerede høye krav til hygiene og infeksjonsforebygging.

Vi ser frem til å samarbeide med Ecolab om å oppnå deres offisielle Ecolab Science Certified Seal, slik at alle besøkende til klubben kan se forpliktelsen vår til å levere et høyere nivå av renslighet og sikre at de får den best mulige opplevelsen.»

For å feire starten på partnerskapet med klubben kommer Ecolab til å samarbeide med Manchester United Foundation om fremtidige prosjekter innenfor stiftelsens nettverk av partnerskoler i Stor-Manchester.

«Gjennom partnerskapet vårt med Manchester United ser vi frem til å hjelpe tilhengere med å knytte seg nærmere igjen med klubben de er så glad i ved å fremme renere, tryggere praksis på tvers av klubben og demonstrere de forvandlende resultatene vi driver frem for kundene våre hver dag», sier administrerende direktør i Ecolab , Christophe Beck.

«Ambisjonene våre er å støtte den globale økonomiske og sosiale gjenoppbyggingen ved å fremme mer hygieniske og bærekraftige praksiser. Basert på bransje-, helse- og gjestfrihetserfaringen og den vitenskapelige ekspertise vår, kommer vi til å fortsette å hjelpe organisasjoner som Manchester United med å levere opplevelser som fremmer folkehelsen og samtidig tar vare på planeten vår. »

Om Manchester United

Manchester United er et av verdens mest populære og suksessrike idrettslag, og spiller en av de mest populære tilskueridrettene på jorden. Gjennom den 143-årige arven vår har vi vunnet 66 trofeer, slik at vi har kunnet utvikle verdens ledende sportsmerke og et globalt fellesskap på 1,1 milliarder tilhengere og følgere. Det store, lidenskapelige fellesskapet vårt gir Manchester United en verdensomspennende plattform for å generere betydelige inntekter fra flere kilder, inkludert sponsing, varer med navnet deres, produktlisensiering, nye medier og mobil, kringkasting og kampdag. 

Om Ecolab

Ecolab (ECL) er en pålitelig partner med nesten tre millioner kundesteder, og er verdensledende innenfor løsninger for vann, hygiene og infeksjon. Med en årlig omsetning på USD 12 milliarder og mer enn 44 000 medarbeidere, leverer Ecolab omfattende løsninger, datadreven innsikt og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere bruk av vann og energi og forbedre driftseffektiviteten og bærekraften for kunder i markeder for mat, helsevesenet, kost og losji samt industri i mer enn 170 land verden over.

For å finne ut mer om partnerskap vårt med Manchester United gå til siden:

Det store avsparket

 

Lignende nyheter