1. Nalco Champion – hjem
  2. Om
  3. Virksomheten vår

Virksomheten vår

Fra magasin til raffineri, løser virksomheten vår de tøffeste utfordringene innenfor energi. Selv om navnet på lastebilen, verktøyet eller uniformen varierer, står vi i Nalco Champion, Quantum Technical Services, UltraFab og WellChem Technologies samlet om vår satsning på å levere den stabile opplevelsen som kreves fra globale ledere innenfor energi.

Nalco Champion

Ecolab-bedriften Nalco Champion tilbyr trygge, bærekraftige kjemiprogrammer og tjenester til oppstrøms og midtstrøms olje- og gassindustri, raffinerier og petrokjemiske virksomheter. Gjennom problemløsing på stedet og bruk av nyskapende teknologi leverer vi bærekraftige løsninger for å løse komplekse utfordringer på verdens mest krevende energiutvinningssteder.

Quantum Technical Services

Quantum Technical Services tilbyr tjenester for diagnostikk, feilsøking og konsulenttjenester til det industrielle markedet.

Ultrafab

UltraFab konstruerer og produserer kompakte, modulære, spesialutviklede H2S-utbedringssystemer som er automatisert for å sikre effektiv behandling uten kostbar kjemisk overdosering.