Taking Energy Further™

Ecolab-bedriften Nalco Champion tilbyr trygge, bærekraftige kjemiprogrammer og tjenester til oppstrøms og midtstrøms olje- og gassindustri, raffinerier og petrokjemiske virksomheter. Gjennom problemløsing på stedet og bruk av nyskapende teknologi leverer vi bærekraftige løsninger for å løse komplekse utfordringer på verdens mest krevende energiutvinningssteder.

Kontakt oss

RING OSS

Nalco Champions globale hovedkvarter
11177 S. Stadium Drive
Sugar Land, TX 77478

Nalco Champion-kundeservice
Telefon: 1-877-288-3512
Faks: 1-877-288-3513
E-post: nes.keyaccounts.na@nalco.com

Fyll ut skjemaet for å motta ytterligere informasjon om Nalco Champions produkter og tjenester, så kontakter en representant fra Nalco Champion deg snart. Se karrieresiden for å spørre etter karrieremuligheter

Fyll ut skjemaet nedenfor for å motta ytterligere informasjon om Nalco Champions produkter og tjenester, så kontakter en representant fra Nalco Champion deg. Se karrieresiden for å spørre etter karrieremuligheter

Kontakt
Maksimalt 255 tegn

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

 

 

1LeadingTechnology
Ledende teknologi

En omfattende portefølje av bransjeledende produkter og anvendelsesteknologier

2EssentialExpertise
Essensiell ekspertise

Ressurssterke med ekspertise som bidrar til å løse verdens energibehov

3UnmatchedReach
Rekkevidde uten sidestykke

Global rekkevidde uten sidestykke gir enestående personlig levert service

Der du trenger oss,
når du trenger oss.

Vi leverer fokusert, lokal kjemisk ekspertise og støtte med merverdi til olje- og gassbransjene, raffineriene og petrokjemiske virksomhetene oppstrøms og midtstrøms. Med den globale infrastrukturen vår er vi i stand til å levere slik ekspertise og støtte overalt hvor den behøves.

tittel

Om Nalco Champion

8000

Medarbeidere

4000

Salgs- og serviceteknikere

1800

Forsyningskjedespesialister

160

Betjente land

SIKKERHET OG BÆREKRAFT

Vi er en null skade-organisasjon som satser på å oppnå null ulykker, null uhell og null utslipp til miljøet. Det å beskytte miljøet og helsen og sikkerheten til våre ansatte, kunder og lokalsamfunnene der vi bor og jobber, har høyeste prioritet hos oss.

KOMPETANSE OG INNOVASJON

Etter hvert som energibransjen har virksomhet på stadig mer krevende og ukonvensjonelle globale utvinningssteder, løser Nalco Champion de største utfordringene. Det globale nettverket vårt av tekniske FoU-ressurser samt erfaringen og fremsyntheten til de beste forskerne og vitenskapsfolkene forvandler olje- og gassbransjen.