RIKTIG ROMRENHOLD ER AVGJØRENDE FOR Å OPPNÅ ENESTÅENDE GJESTETILFREDSHET

ECOLAB TILBYR GRATIS WEBINAR

90 prosent av reisende unngår hoteller med rykte som skittent, og kun én negativ omtale på nett kan føre til at et hotell taper flere enn 30 gjester!**. I tillegg er 80 prosent av hotellgjestene bekymret for om det er veggedyr på hotellet. Så mange som 12 prosent har endret bestillingen, eller avbestilt reisen på grunn av engstelsen for veggedyr***.

Med stadig større konkurransepress og økende kvalitets- og servicekrav, møter renholderne flere utfordringer når det gjelder å forebygge at slike situasjoner oppstår.

Webinaret vil gi deg informasjon om tiltak som hjelper deg å opprettholde en renere, sikrere og sunnere drift av romrenholdet. Dette beskytter både de ansatte, kundene og gjestene og sørger for sikre og sunne omgivelser.
All kommunikasjon på webinaret vil foregå på engelsk. Selv om du ikke har anledning til å delta på seminaret, så registrer deg gjerne uansett. Da vil du automatisk motta et opptak av webinaret i etterkant.

NÅR: Onsdag 15. mars kl.15.00. Varighet 1 time, inkludert tid til spørsmål & svar
TEMA: The Importance of Housekeeping and Delivering Outstanding Guest Satisfaction
HVEM: Ian Lamb BSc (Hons), CChem, MRSC Regional Technical Manager, Ecolab og Dr. Joelle F. Olson, Ph.D., ledende entomolog (insektforsker), Pest Elimination, Ecolab.

INNHOLD: Dette webinaret tar opp hvor fundamentalt viktig riktig romrenhold er for virksomheten;  hvor avgjørende det er for å oppnå den enestående gjestetilfredsheten som gir vekst til virksomheten, hvilke utfordringer man møter innen driften av romrenholdet, og også hvor viktig de ansattes rolle er når det gjelder å øke antallet fornøyde gjester. Du vil få vite mer om generell rengjøring og desinfeksjon og beste praksis, samt hvordan håndtere et sykdomsutbrudd av f.eks. Norovirus, skadedyr og utøy inkl. veggedyr.

Det koster ingenting å delta på webinaret, men du må huske å registrere deg på forhånd. Det er begrenset antall plasser tilgjengelig, så trykk her for å melde deg på. Hjertelig velkommen til webinaret!

For mer informasjon kan du gå inn på: http://en-uk.ecolab.com/event/housekeeping-webinar/
*LateRooms, November 15, 2012. **Convergys corp. ***NPMA Bed Bugs in America Survey.Back to Top