Miljørapport 2015

Miljørapporten viser vår forpliktelse i forhold til bærekraft sammen med fullførelse av betydelige bærekraftige mål for våre kunder.

ST. PAUL, Minn. –Ecolab Inc., den globale leder innen vann-, hygiene- og energiteknologi og tjenester, har i dag publisert sin 2015 Miljørapport. Den detaljerte miljørapporten viser vår forpliktelse i forhold til bærekraft, inkludert fullførelse av betydelige bærekraftige mål for våre kunder ved hjelp av Ecolabs kunnskap og ekspertise.

“Bedrifter over hele verden endrer forretningsmodell og driftsmetoder for å oppnå mer med mindre,” sier Emilio Tenuta, Ecolab direktør for Corporate Sustainability. “Dette blir stadig viktigere når den globale utviklingen tydelig viser at den hurtigvoksende, og i økende grad urbane og velstående, globale befolkningen fører til økt press på verdens begrensede ressurser. Ecolab bidrar til å redusere dette presset ved forbedret bærekraftighet innen vår egen drift og ute hos mer enn en million kunder over hele verden.”

Ecolabs 2015 miljørapport fremhever eksempler på hvordan vårt selskap hjelper industribedrifter til å tenke nytt om hvordan de kan oppnå fremgangsrik drift – og samtidig bærekraft – i en fremtid med økende etterspørsel etter verdens begrensede ressurser. I 2015 bidro Ecolabs løsninger til en samlet besparelse for våre kunder på 539 milliarder liter vann, minsket avfallsmengden med 12 000 tonn, og redusert utslipp av klimagass (GHG) tilsvarende 3 millioner milliarder kWh energi. Innen 2030 har Ecolab som mål å spare 1140 milliarder liter vann årlig ved å redusere vannforbruket i både egen og kundenes drift.

Ecolab har også annonsert høyere mål for å redusere miljøpåvirkningen. Ecolab har som mål å redusere vannforbruket med 25 prosent og utslipp av klimagasser (GHG) med 10 prosent ved alle sine produksjonsanlegg innen 2020, med 2015 som referanse. For å oppnå disse målene har Ecolab utvidet programmet Create & Maintain Value (CMV), som er en kontinuerlig prosess for å redusere vann- og energiforbruket ved alle produksjonsanleggene. Ecolab vil øke påvirkningen med sin interne ekspertise innen vannforvaltning, de unike prosessovervåkings- og sporingsanlegg, samt de skreddersydde løsningene for bærekraftig reduksjon av vann- og energiforbruket.

I løpet av 2015 ble Ecolab flere ganger anerkjent som en leder innen bærekraftighet. Selskapet vant en plass både på listen til CR Magazine som inneholder de “100 Best Corporate Citizens” og Newsweek's Green Rankings and Ethisphere Institute sin liste over verdens mest etiske selskaper. I tillegg ble Ecolab utnevnt av Human Rights Campaign som en av “Best Places to Work for LGBT Equality” og Military Times anerkjente Ecolab som “Best for Vets Employer.”

Ecolabs 2015 miljørapport ble utviklet i samsvar med våre globale retningslinjer, Global Reporting Initiative's (GRI) G4. Sammendrag av rapporten og den komplette GRI G4 Index finner du her: http://www.Ecolab.com/Sustainability.

Om Ecolab

En pålitelig partner for mer enn én million brukersteder – Ecolab er den globale lederen innen vann-, hygiene- og energiteknologier og -tjenester som beskytter mennesker og viktige ressurser. Med salg på 13 milliarder USD i 2013 og 45 000 medarbeidere, leverer Ecolab omfattende løsninger og personlig service til brukersteder for å sikre trygg mat, opprettholde hygieniske omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk, og forbedre effektiviteten for kunder innen næringsmiddelproduksjon, serveringsbransjen, helsesektoren, hoteller, energiprodusenter og industrien i mer enn 170 land i hele verden.  For mer Ecolab-nyheter og informasjon, gå til www.ecolab.noBack to Top