Ecolabs nyeste innovasjoner

Apex, KitchenPro, Aquanomic, Stainblaster og MAXX2

Ecolab har som mål å gjøre verden til et renere, sikrere og helsemessig tryggere sted. Alle våre produkter, systemer og servicetjenester er utviklet med bærekraftighet som mål. Vi har lange tradisjoner innen utvikling av systemer som er kostnadseffektive og som minimaliserer miljøbelastningen. Hensyn til miljøet vil fortsette å være vår målsetting i utviklingen av nye produkter.

Les om våre nyeste produkter og systemer ved å klikke på produkt-/systemnavn:

Ecolabs enestående oppvasksystem, Apex. Gir deg oversikt over effektivitetsnivået i dine oppvaskprosesser samt sparer vann, energi og arbeidskraft. Bedre kontroll. Helt enkelt.

KitchenPro oppnår hygieniske, rene resultater på en sikker måte, og sparer samtidig tid og kontrollerer kostnader. Denne omfattende produktserien for kjøkkenhygiene består av produkter for rengjøring og desinfeksjon, avfetting, ovn- og grilllrengjøring, gulvrengjøring, samt manuell oppvask og generell kjøkkenrengjøring.

Aquanomic vaskeriprogrammet for trygg og enkel vei til førsteklasses resultater. Ved utvikling av programmet har det vært fokus på økt sikkerhet for de ansatte, samt utviklet rapporter som gir innsikt i besparelser av vann, energi og arbeidskraft.

Stainblaster vårt flekkfjerningsprogram for tekstiler som forlenger tekstilens levetid.

MAXX2 produktserien med noen av de mest effektive produktene uten faremerking tilgjengelig på markedet. Ingen krav til personlig verneutstyr.

 Back to Top