ECOLAB LANSERER EFFEKTIVT HOUSEKEEPING-PROGRAM

Ecolabs 5 stjerners program til romrenhold for høy hygienestandard og svært fornøyde gjester

WALLISELLEN, mars 2017 - Ecolab Inc., en global leder innen hygiene og løsninger for forebygging av smittespredning, lanserer et enestående program for romrenhold som kombinerer innovative, strømlinjede løsninger med opplæring og oppfølging, utstyr og service i verdensklasse.

“Hygiene og renslighet spiller en avgjørende rolle for å få flere fornøyde gjester og dermed en vellykket hotelldrift,” sier Bryan Maser, markedssjef – Ecolab Institutional, Europe. “Vi forstår de utfordringene man møter i det daglige romrenholdet når kravene til kontinuerlig å levere den høyeste hygienestandard og tidspresset øker.”

Ytelsesdata viser at Ecolabs produkter gir førsteklasses rene resultater hver gang. Oasis Pro Acid Bath fjerner dobbelt så mye kalk som konkurrentenes beste produkt*. De innovative konsentrerte produktene i 2-liters poser gir opp til 1000 flasker bruksløsning**. Dette gir en betydelig reduksjon i mengde plastavfall. Den unike doseringsmetoden hindrer kontakt med konsentrater, og forbedrer sikkerheten til de ansatte.

Lett tilgjengelig rengjøringsutstyr bidrar til å redusere tidsforbruket per rom, og opprettholder samtidig den høye ytelsen. “Ecolabs skreddersydde utstyrspakke for hotellrom forbedrer effektiviteten og brukeropplevelsen. Utskiftbart lettvekts utstyr gjør det mulig å skifte raskt mellom oppgavene, og reduserer antall turer til rengjøringsvognen,” sier Bryan Maser. Utstyrspakken inneholder teleskopskaft, mikrofibermopp, moppeholder, ripefri skurepad og vindusnal, med enkel mekanisme for til- og frakopling.

Arbeidskraft står for 91 prosent av kostnadene innen romrenhold, og hovedutfordringen er opplæring av personalet. Ecolabs engasjerte spesialister samarbeider med sine kunder for å gi riktig opplæring og oppfølging tilpasset kundens behov. De modulbaserte prosedyrekortene kan brukes til både rask opplæring av nyansatte og til oppfriskning av kunnskapen til erfarne ansatte. Dette vil hjelpe deg å imøtekomme kvalitetskrav om høy hygienestandard, og gi fornøyde gjester.

 

*KalkfjerningstestLime. Ecolab Acid Bath versus konkurrentenes beste produkter, 2016. **Basert på at en 2-liters pose Oasis Pro Glass gir 1000 650 ml sprayflasker.

 

Om Ecolab

En pålitelig partner på mer enn én million brukersteder – Ecolab er den globale lederen innen vann-, hygiene- og energiteknologier og -tjenester som beskytter mennesker og viktige ressurser. Med salg på 13,5 milliard USD i 2015 og 47 000 medarbeidere,
leverer Ecolab omfattende løsninger og personlig service til brukerstedet for å sikre trygg mat, opprettholde hygieniske omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk, og forbedre effektiviteten for kunder innen næringsmiddelproduksjon, serveringsbransjen, helsesektoren, hoteller, energiprodusenter og industrien i mer enn 170 land i hele verden.  For mer Ecolab-nyheter og informasjon, gå til www.ecolab.no.

Følg oss på Twitter @ecolab eller Facebook facebook.com/ecolab.

 Back to Top