ECOLAB INNOVASJONER FOR MANUELL OPPVASK MAKSIMERER YTELSEN OG GIR OPTIMAL KOSTNADSKONTROLL

Solid Manual Detergent med Solid Mobile dispenser gir skinnende rene resultater og hindrer samtidig produktsløsing

Oslo 29. april 2016 – Ecolab Inc, en global leder innen hygiene og systemer for forebyggende smittebekjempning, har lansert et nytt system for manuell oppvask i fast form. Solid Manual Detergent med Solid Manual dispenser gir korrekt dosering hver gang, og hindrer produktsløsing og overforbruk.

“Utfordringene ved manuell oppvask er å opprettholde god oppvaskhygiene og samtidig redusere produktsløsing, overforbruk og behovet for lagringsplass.,” sier Bryan Maser, markedsføringssjef, Institutional, Europa. “Forskning viser at kjøkkenpersonale bruker tre til fem ganger mer flytende oppvaskmiddel enn nødvendig*. Solid Mobile flyttbar dispenser doserer korrekt mengde produkt til oppvaskkummen hver gang, og eliminerer overforbruk og produktsløsing. Dette gjør det enklere enn noensinne å kontrollerer kostnadene for manuell oppvask. Basert på anbefalt en til en dosering, vasker Solid Manual Detergent opptil tre ganger flere kjeler og panner enn flytende oppvaskmiddel, og øker effektiviteten ytterligere.**”

Produktblokken, med 1 kilo manuell oppvask i fast form har en formel, som enkelt fjerner de mest gjenstridige matrester, gir skinnende rent resultat og hindrer produktsløsing. Solid Mobile dispenser er klar til bruk i løpet av sekunder. Fyll oppvaskkummen med bruksløsningen, dispenseren gir korrekt dosering hver gang. Ingen installasjon eller rørleggerarbeid, og 96 % mindre emballasjeavfall. Den flyttbare dispenseren er enkel å oppbevare, og tar opp mindre plass sammenlignet med standard forpakninger.

 

Om Ecolab
Som en pålitelig partner for mer enn en million kunder, er Ecolab (ECL) en global leder innen vann, hygiene- og energiteknologi, samt serviceytelser som beskytter mennesker og vitale ressurser. Med et salg i 2015 på 13,5 milliarder dollar og 47 000 ansatte, leverer Ecolab omfattende løsninger og service til kundene for å sikre trygge næringsmidler, opprettholde rene omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk, samt forbedre driftseffektiviteten for kunder innen mat-, helse-, overnattings-, industriell og energisektor i mer enn 170 land i hele verden. For flere nyheter og informasjon fra Ecolab, besøk oss på www.ecolab.no.

Følg oss på Twitter @ecolab eller Facebook facebook.com/ecolab.

*2013 Ecolabs kundeadferdsundersøkelse

**Versus tradisjonelle, flytende oppvaskmiddel. Beregningen er basert på 5 liter vann ved 50 °C og anbefalt en til en dosering

 

Kontaktperson i Europa:

Antonia Lang
+43 (0) 664 1846083 
antonia.lang(at)ecolab.com

Kate Askew
+41 (0) 78 6553005
kate.askew(at)ecolab.comBack to Top