FOLKEHELSE ER VIKTIG: "ASK THE EXPERTS"

ECOLAB INVITERER TIL GRATIS WEBINAR OM FOREBYGGING AV SMITTE

13. juli  2016 – Smittsomme sykdommer som for eksempel influensa, norovirus,  West Nile-feber, legionærsyke og nå også Zika-viruset er alle en trussel mot folkehelsen i hele verden.

En studie publisert i 2014 i det vitenskapelige magasinet Royal Society Interface, “Global Rise in Human Infectious Disease Outbreaks”, undersøkte de globale endringene utbruddshyppighet av smittsomme sykdommer mellom 1980 og 2013. Studien fant at både antall utbrudd og antall sykdommer har økt betydelig siden 19801.

“Til tross for en generell økning i antall utbrudd”, sier studien at, “globale forbedringer når det gjelder forebygging, tidlig påvisning, kontroll og behandling gir en mer effektiv redusering av antall smittede” 1. Delta på webinaret med tema folkehelse og spør våre Ecolab-eksperter hvordan du kan oppnå renere, sikrere og sunnere omgivelser for dine kunder og ansatte. All kommunikasjon på webinaret «Ask The Experts» vil foregå på engelsk.

NÅR: Tirsdag 6. september 2016 kl.15:00 – 16.00

TEMA: Folkehelse er viktig: Spør ekspertene

HVEM: John Hanlin, Ph.D. Direktør Global Public Health, Ecolab

John Barcay, Ph.D., forskningsleder, Pest Elimination, Ecolab

Heather Baldwin, BS, leder for Mikrobiologi, Customer Analytical Services and Microbiology Innovation Support, Ecolab

Howard Barnes, BSC Hons Global fagansvarlig, Legionella Risk Management and Microbiology, Ecolab

Nadine Goehring, Ph.D., forsker mikrobiologi, Ecolab

INNHOLD: Du bestemmer innholdet! Meld deg på og send inn spørsmål(ene) du har angående folkehelse til EcolabInnovations(at)ecolab.com, innen 10. august 2016. Spørsmålene kan være relatert til infeksjonene som nevnt her, eller andre emner som for eksempel matbåren sykdom eller sykehusinfeksjoner. Eller kanskje du har spørsmål om hvordan du best mulig kan minimere risiko for smitte i din daglige drift?

Det koster ingenting å delta på webinaret, men du må registrere deg på forhånd. Det er et visst antall plasser tilgjengelig, så trykk her for å melde deg på.

Selv om du ikke har anledning til å delta på webinaret, kan du registrere deg og sende inn spørsmål(ene) du har. Alle som registrerer seg får tilsendt et opptak av webinaret i etterkant.

1 http://journalistsresource.org/studies/society/public-health/global-rise-human-infectious-disease-outbreaks

http://rsif.royalsocietypublishing.org/content/11/101/20140950.full

 

Om Ecolab

Som pålitelig partner for mer enn en million kunder, er Ecolab en global leder innen vann-, hygiene- og energiteknologi, samt serviceytelser som beskytter mennesker og vitale ressurser. Med et salg i 2014 på 14 milliarder dollar og 47 000 ansatte, leverer Ecolab omfattende løsninger og service til kundene for å sikre trygge næringsmidler, opprettholde rene omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk, samt forbedre driftseffektiviteten for kunder innen mat-, helse-, overnattings-, industriell og energisektor i mer enn 170 land i hele verden. For flere nyheter og informasjon fra Ecolab, gå inn på www.ecolab.com.

Følg oss på Twitter @ecolab eller Facebook facebook.com/ecolab.

 

Kontakt i Europa:

Tori Rivers

victoria.rivers(at)ecolab.comBack to Top