1. Hjem
  2. Kompetanse og innovasjon
  3. Sunne omgivelser

Ecolab-veiledning om nytt koronavirus (COVID-19)

Ecolab følger nøye utbruddet av nytt koronavirus (COVID-19) og gir veiledning for å bidra med å redusere faren for infeksjon.

Klikk her for mer informasjon

Gjøre friske miljøer mer bærekraftig

Betydningen av miljøhelse og sikkerhet

Forbrukerne vil ha rene og friske miljøer. Vi hjelper kundene våre med å sikre helse, miljø og sikkerhet i alle slags bransjer, fra tilfredsheten til hotellgjester til sykehus og sikkerhet innen langtids pasientbehandling. Med fokus på miljøhygiene og rengjøring, tar vi våre industrielle rengjøringsløsninger utover ytelsesresultater for å gjøre sunne omgivelser mer bærekraftige. Uansett om det er desinfiseringsløsninger innenfor produksjon og tilberedning av mat, desinfeksjonsmidler for å hjelpe med å redusere faren for smitte i helseinstitusjoner innenfor helsevesenet eller renseløsninger for vanngjenbruk, hjelper vi kundene med å levere gode opplevelser samtidig som sikkerheten for de ansatte økes og bærekraften forbedres innenfor generelt renhold og prosesser for matbehandling.

Forbedre miljøhygiene for å beskytte pasienter, gjester og ansatte

Ecolab tilbyr en rekke industrielle og miljømessige rengjøringsløsninger og datadrevne innsikter for å hjelpe kunder med å drive rene, sikre, effektive og bærekraftige virksomheter på sykehus, hoteller, restauranter, skoler og andre institusjonelle fasiliteter.

Industrielle innovasjoner innenfor rengjøring

Ecolab benytter industrielle innovasjoner innenfor rengjøring for å hjelpe kunder med å oppnå sine mål når det gjelder miljøhygiene. I 2017 hjalp vi til med å vaske mer enn 40 milliarder hender, 150 milliarder tallerkener og 110 millioner omganger i vaskerier. Vi bidro også til å rengjøre mer enn 800 millioner hotellrom og 6 millioner sykehus- og langtidspleierom.
 

 

cleansafeandhealthy

Suksesshistorier om sunt miljø

Finn ut hvordan Ecolab samarbeider med kunder for å tilby industrielle programmer innenfor rengjøring og hygiene for å sikre sunne omgivelser og beskytte gjester, pasienter og ansatte.

Our search returned no results.

Industrielle innovasjoner innenfor rengjøring

Les mer om de innovative programmene og produktene fra Ecolab som hjelper kundene med å håndtere miljøhygiene og rengjøring.

Our search returned no results.

Ressurser for et sunt miljø

Se gjennom ressursene og litteraturen vår om miljøhygiene og -rengjøring.
Avian Influenza
Kontroll over miljømessige patogener som gjør folk syke

Les om bakterier og virus som kan gjøre folk syke. Disse detaljerte faktabladene gir bakgrunnsinformasjon om hver mikrobiell risiko, symptomene den forårsaker og hvordan den overføres og kontrolleres.

Eksperter på sunt miljø
Eksperter på sunt miljø

Vår FoU-gruppe fører sammen ekspertisen til mikrobiologer, kjemikere, entomologer og mer.

Nexa Hand Sanitizing Station Prevents HAIs
Å forebygge smitte på helseinstitusjoner

Studier har vist at omgivelsene spiller en direkte rolle i overføringen av infeksjoner i helsevesenet. Vår omfattende tilnærming til rengjøring av miljøet inkluderer opplæring, verktøy, objektiv overvåkning og sanntidsrapportering for å bedre atferden hos medarbeidere.

Videoer om et sunt miljø

Se videoer som demonstrerer Ecolabs innovative programmer som hjelper kundene med å håndtrere miljøhygiene.
Ecolabs programmer for helsevesen

Ecolabs programmer for helsevesenet tar for seg kritiske problemer som påvirker pasientutfallene og sykehusets fortjeneste. Programmene våre kan bidra til å optimalisere pasientomsorgen, tilby omfattende effektivitet, forbedret pasient- og medarbeidertilfredshet og hjelpe med å bygge opp sykehusets omdømme i markedene det betjener.

Ecolabs overvåkning for god håndhygiene

Ecolabs overvåkningssystem for overholdelse av offentlige forskrifter er en del av vårt komplette program for håndhygiene. Systemet hjelper sykehuset med å overvåke håndhygienen nøyaktig for å oppmuntre til positive endringer. Når bruken av håndvask blir bedre, minsker risikoen for overføring av infeksjoner i helseinstituasjoner med det resultat at pasientutfallene blir bedre.

Industrielle rengjøringsløsninger

Finn ut hvordan Ecolabs industrielle løsninger innenfor rengjøring og miljøhygiene skaper rene omgivelser for å drive frem en høyere overholdelsesgrad samt tryggere og sunnere omgivelser for kunder.

Our search returned no results.