Water Resilience Coalition image
Vi jobber sammen om å beskytte verdens vannressurser

Under feiringen av Verdens vanndag kunngjorde Ecolab sitt medlemskap i den nye Water Resilience Coalition, et bransjedrevet initiativ fra FNs Global Compacts CEO-vannmandat. Koalisjonen tar sikte på å heve globalt vannstress til toppen av næringslivets dagsorden og bevare verdens ferskvannsressurser gjennom kollektive tiltak i vannstressede bassenger og ambisiøse, kvantifiserbare forpliktelser.

Medlemsselskaper forplikter seg til et løfte om å sikre vannressursene og samarbeide om å oppnå mål sentrert om:

  • En netto positiv innvirkning på vann
  • Verdikjeder som sikrer vannressursene
  • Heve ambisjonen om å sikre vannressursene gjennom opplysning offentlig og i næringslivet

Visjonen vår for rent vann

I denne verden skjer ingenting uten vann

Vann er nøkkelen til dagliglivet, for både enkeltpersoner og industrien. Enten vi produserer varer til rengjøringsanlegg eller for å tilberede og beskytte mat – vi trenger vann. Men verden opplever vannutfordringer hver dag, fra knapphet til skiftende værmønstre. Klimaendring forverrer disse problemene.

Vi legger til rette vannløsninger for partnerne våre

Over hele verden setter selskaper i alle bransjer ambisiøse mål for vannkonservering. Ecolab hjelper partnerne våre med å nå sine mål med innovative teknologier og kjemikalier, sanntidsdata og overvåkning samt ekspert-tjeneste. Når forretningspartnerne våre reduserer, gjenbruker og gjenvinner vann, reduserer de innvirkningen på miljøet, øker driftseffektiviteten og reduserer vann, energi og kostnader.

Håndtering av vann for morgendagens verden

Smart vannkontroll støtter tilpasningsdyktige virksomheter og lokalsamfunn. Det reduserer energibruk og klimagassutslipp. Det hjelper virksomheter med å skape bærekraftig vekst for blomstrende samfunn. Uansett hva vi trenger for å skape morgendagens verden, begynner det med vann.

 

Hvordan vi fremskynder fremskritt

Vi søker aktivt å forbedre bruken av ressurser for rent vann i våre egne virksomheter og innenfor vannskillene vi har virksomhet i. Eksempler på arbeidet som vannforvaltningen vår inkluderer:
WRMdotcomfeature
Water Risk Monetizer

Water Risk Monetizer gir nyttig informasjon for å hjelpe virksomheter å forstå vannrelaterte risikofaktorer og tallfeste risikofaktorene i økonomiske termer.

Smart Water Navigator logo water conservation goals
Smart Water Navigator

Mange selskaper har vannreduksjonsmål, men de fleste vet ikke hvordan de kan oppnå dem. Ecolabs Smart Water Navigator er et praktisk nettbasert verktøy som bidrar til å løse dette problemet, en fasilitet om gangen.

Taicang_Images_AerialLandscape.tif
Vannforvaltning på våre lokaliteter

Finn ut mer om medlemskap og sertifisering i alliansen vår for vannforvaltning 

Water Resilience Coalition image
Water Resilience Coalition

Ecolab er et av medlemmene som startet den nye Water Resilience Coalition, og samarbeider med FN og andre ledende selskaper om å takle verdens vannutfordringer.

 

Slik kan vi samarbeide

Virkningsfulle partnerskap

Løsninger og innsikt som gir bærekraftige resultater.

2018 Corporate Sustainability Report ADM facility external image
Hjelper ADM med å spare 2 3 milliarder gallon vann

Gjennom partnerskapet med Ecolab har ADM redusert driftskostnader samtidig med å bevare naturressurser som vann og energi.

Ford and Nalco Water
Ford: På vei mot større vannsparing med smart teknologi

Ford kontaktet Nalco Water for å oppnå bedre effektivitet og redusere vannforbruket på anlegget i Chicago.

2018 Corporate Sustainability Report Hilton hotel image
Hjelper Hilton med å minimalisere dets miljøavtrykk

Ecolab har samarbeidet med Hiltons eiendommer rundt i verden på mange forskjellige områder for å sammen sørge for bærekraftige besparelser samtidig som ytelse forbedres og gjestetilfredshet sikres.

Ekspertisen vår for for rent vann i aksjon

eROIpng01
EKSPONENSIELL VERDI

Løsningene våre hjelper kundene med å nå ambisiøse mål for forretningsvirksomheten og miljøet. Vedvarende endringer fremskyndes når økonomiske og miljømessige fordeler tilpasses.

Water University by Nalco Water, logo
Vannuniversitet

Nalco Water har opprettet et omfattende program med en rekke pedagogiske ressurser, inkludert e-læring og praktisk operatøropplæring i et nytt, høyteknologisk læringsmiljø på Naperville-campusen vår.

Emilio Tentuta, VP corporate sustainability, water resource expert
Vanneksperter

Vannekspertene våre hjelper til med å utvikle løsninger for sikkerhet og suksess i alle forretningsområdene våre ved å nå kunder over hele verden.

Teknologiske videoer for rent vann

Se videoer som viser Ecolabs engasjement for tilgangen til rent vann.

Rent vann for fremtidige generasjoner

Se hvordan John Holden fra Discovery Channels serie om jordkloden besøker Naperville i Illinois for å undersøke hvordan Nalco Water hjelper selskaper med å spare vann for planeten vår.

Ecolabs verdier i praksis

For de fleste studenter inkluderer skolemateriell en ryggsekk, noen blyanter og et par skrivehefter. På en skole i Cebu i Filippinene må hver student ha med seg fire liter vann til skolen – hver dag. Jimmy Espos, som er ingeniør hos Nalco Water, syntes ikke at tilgangen til vann burde være noe som studenter bør behøve å bekymre seg for – og derfor kom han frem til en løsning.

Mål for vannsparing

Ecolabs engasjement for bevaring av rent vann inkluderer å sette ambisiøse mål.

Water Footprint
Vi reduserer vårt egen bruk av vann

Vi har forpliktet oss til å redusere bruken av vann i våre egne operasjoner. Vi har spart millioner av liter med vann på anleggene våre ved å iverksette et nyskapende program som er utviklet for å spare vann, energi og avløpsvann, samtidig som utstyret får lengre levetid.

Teknologi og løsninger for rent vann

Lær hvordan Ecolab tilbyr teknologi for rent vann for å hjelpe kunder med å spare vann, øke driftseffektivitet, redusere driftskostnader, redusere miljøinnvirkninger, og beskytte folkehelse og sikkerhet, samt å forlenge utstyrslevetid.

Our search returned no results.