Visjonen vår for rent vann

Hvorfor rent vann er så viktig

Behovet for ferskvann forventes å overstige forsyningen med 40 prosent i løpet av de neste 20 årene. Dette vil sette stort press på selskaper for å tenke nytt om måtene vannressurser håndteres på, både for deres eget beste og det beste for kundene og lokalsamfunnene. For å ta tak i utfordringene setter selskaper over hele verden ambisiøse mål for vannsparing, og Ecolab hjelper dem med å nå disse målene.

Forbedring av vanneffektivitet

Ecolab hjelper kundene til å gjøre mer med bruk av mindre vann – ved å bedre oppvarming og avkjøling, industrielle prosesser, behandling av avløpsvann og prosesser for rengjøring og desinfisering.

Innovative vannteknologier

Ecolab bruker innovativ vannteknologi, sanntidsdata og overvåkning, programvareverktøy for vannkontroll, vannbehandlingstjenester og kjemi for å hjelpe kunder med å iverksette tiltak for vannbesparelser slik at de kan redusere ferskvannsbruken, gjenbruke og gjenvinne vann for å øke driftseffektiviteten og redusere driftskostnadene, forbehandle vann for å overholde forskrifter for utslipp, behandle vann for allmennhelse og sikkerhet samt beskytte og forlenge levetiden til ressursene.

 

Suksesshistorier om vannbehandling

Les hvordan Ecolab jobber sammen med kundene innenfor kontroll av rent vann for å spare drikkevann, øke effektiviteten og redusere kostnadene.

Our search returned no results.

Innovasjoner for rent vann

Utforsk vannteknologien og -innovasjonene våre, som kan hjelpe dere med å nå målene deres for rent vann.

Our search returned no results.

Ressurser for rent vann

Ecolab er en leder innenfor kontroll av rent vann med verktøy, ressurser og eksperter som hjelper dere med å spare vann og optimalisere vannkvaliteten.

WRMdotcomfeature
Water Risk Monetizer

Water Risk Monetizer gir nyttig informasjon for å hjelpe virksomheter å forstå vannrelaterte risikofaktorer og tallfeste risikofaktorene i økonomiske termer.

Emilio Tentuta, VP corporate sustainability, water resource expert
Vanneksperter

Vannekspertene våre hjelper til med å utvikle løsninger for sikkerhet og suksess i alle forretningsområdene våre ved å nå kunder over hele verden.

eROIpng01
EKSPONENSIELL VERDI

Løsningene våre hjelper kundene med å nå ambisiøse mål for forretningsvirksomheten og miljøet. Vedvarende endringer fremskyndes når økonomiske og miljømessige fordeler tilpasses.

Legionella Risk
Styre risikoen for Legionella

Vann er ikke sterilt. Det kan bære med seg slike bakterier som Legionella, som kan forårsake alvorlige sykdommer og til og med føre til død. Nylige utbrudd har vist oss at Legionella ikke er spesifikk for noe bestemt geografisk område, og at ingen bransje er immun mot utbrudd.

Water University by Nalco Water, logo
Vannuniversitet

Nalco Water har opprettet et omfattende program med en rekke pedagogiske ressurser, inkludert e-læring og praktisk operatøropplæring i et nytt, høyteknologisk læringsmiljø på Naperville-campusen vår.

Smart Water Navigator logo water conservation goals
Smart Water Navigator

Mange selskaper har vannreduksjonsmål, men de fleste vet ikke hvordan de kan oppnå dem. Ecolabs Smart Water Navigator er et praktisk nettbasert verktøy som bidrar til å løse dette problemet, en fasilitet om gangen.

Videoer om rent vann

Se videoer som viser Ecolabs engasjement for tilgangen til rent vann.

Rent vann for fremtidige generasjoner

Se hvordan John Holden fra Discovery Channels serie om jordkloden besøker Naperville i Illinois for å undersøke hvordan Nalco Water hjelper selskaper med å spare vann for planeten vår.

Ecolabs verdier i praksis

For de fleste studenter inkluderer skolemateriell en ryggsekk, noen blyanter og et par skrivehefter. På en skole i Cebu i Filippinene må hver student ha med seg fire liter vann til skolen – hver dag. Jimmy Espos, som er ingeniør hos Nalco Water, syntes ikke at tilgangen til vann burde være noe som studenter bør behøve å bekymre seg for – og derfor kom han frem til en løsning.

Mål for vannsparing

Ecolabs engasjement for bevaring av rent vann inkluderer å sette ambisiøse mål.

Water Footprint
Vi reduserer vårt egen bruk av vann

Vi har forpliktet oss til å redusere bruken av vann i våre egne operasjoner. Vi har spart millioner av liter med vann på anleggene våre ved å iverksette et nyskapende program som er utviklet for å spare vann, energi og avløpsvann, samtidig som utstyret får lengre levetid.

Løsninger for rent vann

Les hvordan Ecolab tilbyr innovative løsninger for vannkontroll for å hjelpe kunder med å spare vann og øke driftseffektiviteten, redusere driftskostnader og miljøpåvirkning, beskytte folks helse og sikkerhet og forlenge utstyrets levetid.

Our search returned no results.