Vi støtter innovativ og bærekraftig energiproduksjon

Hvorfor er energisparing og -produksjon så viktig?

Verdens behov for energi beregnes til å øke med 30 prosent i løpet av de neste 20 årene. På grunn av dette økende behovet vil selskaper trenge mer effektiv energibruk for å bevare begrensede ressurser, bedre driftseffektiviteten og senke kostnadene. Ecolab benytter innovative energiløsninger og -tjenester som ser på det store bildet – energikonservering, effektivitet og sluttresultater – for å hjelpe kundene med å oppnå sine energimål.

Bedre industriell energieffektivitet

Vi arbeider for å bedre energieffektiviteten for selskaper som står overfor store utfordringer innen energistyring, fra hoteller til oljefelt. Energy Services-avdelingen vårt leverer bransjens mest komplette, optimaliserte og teknisk avanserte løsninger for prosesser, produksjon og vannbehandling til globale petroleums- og petrokjemibransjer oppstrøms og nedstrøms. I 2017 hjalp vi kundene med å spare over 12 billioner BTU med energi (1 bill. BTU = ca. 1055 TJ), generere 20 % av verdens energi og redusere vann- og energiavtrykket til 40 % av verdens petroleumsproduksjon. Vi hjelper også verdens største hotellkjede med å nå ambisiøse mål for bærekraft, inkludert redusering av karbonintensiteten med 30 prosent.

Innovative energiteknologier

Energiteknologiene våre leverer kontinuerlig overvåkning og øyeblikkelig respons på systemendringer og bedrer påliteligheten og ytelsen til systemer, noe som reduserer vannbruk og øker energieffektiviteten.

 

Team supporting abundant energy

Suksesshistorier for energiløsninger

Les beretninger om hvordan våre innovative løsninger og tjenester for energikonservering har hjulpet selskaper med å forbedre industriell energistyring for å redusere kostnader, produksjonstid og avfall.

Our search returned no results.

Innovative energiløsninger

Utforsk de innovative energiløsningene våre som hjelper selskaper med å produsere mer energi, eller spare energi, noe som gir mer bærekraftig drift. 

Our search returned no results.

Videoer om energiteknologi

Se videoer om fremtiden for energiinnovasjon og hvordan vi løser avanserte utfordringer i verdens tøffeste energiområder.

Taking Energy Further™

Nalco Champion leverer målrettede spesialkjemikalier, tjenester og teknologier som bidrar til å optimalisere oppstrøms, midtstrøms og nedstrøms olje- og gassvirksomhet, og sammen med dere forplikter vi oss ukulelig til å hjelpe dere med å nå målene deres. Vi styres av verdiene våre – å nå målene våre, gjøre det som er riktig, utfordre oss selv, jobbe sammen, gjøre en forskjell – og ved å gjøre alt med sikkerhet i tankene.

Raffinert kunnskap drevet av ECOLAB3D™

Raffinert kunnskap drevet av ECOLAB3D™ handler om å samle flere datakilder på et sikkert sted slik at du får en overlegen synlighet i driften av raffineriene og og i din petrokjemiske drift.

Innovative energiløsninger

Finn ut hvordan bærekraftige løsninger for energiteknologi hjelper selskaper med å løse avanserte utfordringer innenfor håndtering av industriell energi, fra rørledninger og industriell varme til vaskerier og oppvaskmaskiner.

Our search returned no results.