1. Hjem
  2. Interclean 2020

Interclean 2020

Amsterdam

|

STED: RAI Amsterdam, sal 1 stand 01.131

Fra den 12.-15. mai 2020 skal RAI, Amsterdam være vertskap for Interclean, Europas største messe for generelt renhold som samler verdens ledende fagfolk innenfor rengjøring. Interclean, som er et kjent navn innenfor kontraktbaserte rengjøringsfirmaer, distributører og rengjøringsfagfolk, vokser år etter år og tiltrekker seg besøkende fra hele verden.

Nok en gang skal Ecolab være der og utstille våre innovasjoner innenfor rengjøring, hygiene, produkter og løsninger for fagfolk for rengjøring av bygninger og bidra til å levere rent vann, trygg mat, rikelig energi og sunne omgivelser.

Hvis du vil registrere deg på messen, klikker du på knappen nedenfor. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til standen vår og se hvordan vi kan være behjelpelig med å maksimalisere rengjøringsytelsen din.

Image of Interclean and Ecolab logo on blue background

Finne løsninger på
verdens største utfordringer

pillars_water Rent vann pillars_food trygg mat pillars_energy rikelig energi pillars_environment sunne omgivelser

Maksimaliser rengjøringsresultatene dine med Ecolab

MAXX2_550x310
Rengjøring av overflater med MAXX2

MAXX2-rengjøringssortimentet tar i betraktning alle nøkkelutfordringer dere står overfor innenfor generelt renhold og forbedrer sikkerheten til den største investeringen og aktivaene dere har – teamet deres.

Washing hands under faucet
Håndvask med Nexa

Å vaske hendene er et av de fremste forsvarene for å forhindre spredning av infeksjoner og matbårne sykdommer, og holder de ansatte, gjestene og omgivelsene deres sunne.

Impact that Matters product sustainability image
Innvirkninger av betydning

Hos Ecolab er bærekraft en integrert del av alt vi gjør. Vi hjelper selskaper verden over med å oppnå eksepsjonelle forretningsresultater, samtidig som miljømessige og sosiale innvirkninger minimaliseres.

550x310_Dashboardreporting
Finn ut hvordan Ecolab kan hjelpe

Ecolab er en pålitelig, verdensomspennende partner. Vi tar vare på stedene hvor folk spiser, sover, arbeider, leker og helbredes

Vi tilbyr en rekke løsninger som er spesielt utviklet for å hjelpe dere med å levere den typen renhet som skal til for virksomheten deres. Hvis dere leter etter hjelp på disse områdene, oppfordrer vi dere til å ta kontakt med salgs- og servicerepresentanten deres hos Ecolab.

Tilknyttede rengjøringsløsninger

Our search returned no results.