Hånd- og hudpleie

Ecolabs sammensetning for hånddesinfeksjonsmidler, hånd- og kroppsvask, hudpleiekremer og antiseptiske hudprodukter oppfyller kravene fra dagens varierte hånd- og hudpleiemarked. Ulike sammensetninger fyller ulike behov: krav til hyppighet og bekvemmelighet, variasjoner i type hud og spesielle krav for høyrisikoområder og -personer. Våre hånd- og hudprodukter er enkle å bruke og anerkjent av medarbeiderne. Med produktenes høye anerkjennelse blant medarbeiderne dine vil du i større grad oppnå at prosedyrene for hånd- og hudhygiene blir fulgt. Dette bidrar til å redusere faren for infeksjon og krysskontaminasjon.

Vi tilbyr også et komplett utvalg hånddesinfeksjonsmidler, som alle gir hurtig, bredspektret antimikrobeaktivitet, fuktighets- og mykgivende håndpleie og finnes i et praktisk utvalg størrelser og formater. Du kan også velge den antimikrobielle profilen, produktformen eller hudpleietypen som best passer til din praksis.

Alle hånddesinfeksjonsmidlene fra Ecolab oppfyller kravene til hygienisk og kirurgisk hånddesinfeksjon. Produktene våre er enestående effektive ved svært korte kontakttider. Dette sikrer at desinfeksjonsstandardene opprettholdes selv når tiden er begrenset under høyt tempo.

Våre hudpleiesystemer beskytter huden på en effektiv måte mot uttørring ved hyppig bruk, og veggdispenserne våre sørger for den mest presise og økonomiske doseringen.

Back to Top