Meieriindustrien
glass of milk

Meieriindustrien

Melkeprodusenter lager en rekke produkter med ulike hygienebehov og utfordringer fra UHT-melk til mer sofistikerte drikkevarer basert på yoghurt (blandingsprodukter, iskrem, desserter, ost). Disse prosessene krever betydelige forsyningsmengder og derfor er kostnadskontroll og optimalisering på et meieri svært viktig.

Ecolabs løsninger innebærer effektiv rengjøring og desinfeksjon på alle typer maskiner. Vi har avansert, datastyrt doseringsutstyr, kombinert med produkter og systemer som er laget for å imøtekomme meieriindustriens spesifikke behov.

Ecolab utarbeider også tilpassede løsninger for å takle kritiske prosesser og driftsproblemer som vann- og energiadministrasjon, kjemikaliebruk og -lagring samt utslippsbehandling.

Kundefordeler:

  • Bredspektret utvalget av rengjørings- og desinfeksjonsmidler
  • Profesjonell ekspertise på alle områder
  • Innovative og skreddersydde konsepter og løsninger

CLEAN-IN-PLACE (CIP) MED MIP

Ecolab lanserer rengjøringsmidler for Clean-In-Place (CIP) applikasjoner til mat- og drikkeprodusenter. De nye rengjøringsmidlene vil gi redusert saltbelastning i avløpsvann for våre kunder, og forbedret rengjøringseffekt gir reduserte brukskonsentrasjoner og dermed redusert karbonfotavtrykk knyttet til distribusjon.

Les mer om lanseringen av Mip TM

Back to Top