Hurtigmat/ gatekjøkken

Vi tilbyr mer enn produkter. Vi tilbyr løsninger. Gjennom å spørre hva du egentlig trenger. Og gjennom å ta med i vurderingen hva som er viktig for deg, slik som sikkerhet for ansatte og gjester, brukskostnader, driftseffektivitet og besparelser i tid og arbeid.

Takket være Kay-programmet er vi den ledende globale leverandøren av rengjørings- og desinfeksjonsprodukter og -tjenester til hurtigmat/ gatekjøkken. Enten du driver i ett land eller i 100, så tilpasser vi programmene for å hjelpe deg med å nå det høyeste nivået av hygienisk renhold, matsikkerhet og merkevarebeskyttelse.

Ecolabs industrifokuserte forskning og utvikling betyr at du innleder et samarbeid med kjemikere, ingeniører og mikrobiologer. Resultatet er at vi kan levere tilpassede totalløsninger som forbedrer driftssikkerheten og effektiviteten ved din bedrift. I tillegg tilbyr vårt lokale team av representanter problemløsning med fullstendig service, blant annet ”metodeanalyse” av overflater, material og utstyr som finnes i matservicemiljøene.

Våre produkter er laget slik at de ikke skader overflatene, utstyret eller dine ansatte, og kombineres med doseringsenheter som er laget spesielt med tanke på sikkerhet og brukervennlighet. Dette reduserer avfallsmengden og vannforbruket, samtidig som doseringskontrollen sikres og kostnaden til bruk og vedlikehold reduseres. 

Vennligst velg et bruksområde eller ta kontakt med oss direkte ved å velge avdeling for 'Divisjon for storhusholdning' i kontaktregisteret.

Back to Top