1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Food & Beverage Processing
  5. Ostefremstilling
cheese processing

Ostefremstilling

Desinfiserings- og vannresultater

Oppdag skreddersydde løsninger for ysterianlegg som gir bedre driftseffektivitet og reduserer behandlingstiden for å gi bedre produktivitet. Bare Ecolab optimaliserer alle sidene av produksjonen med nyskapende løsninger som bevarer matsikkerheten og matvarekvaliteten, og som samtidig gir bedre bærekraft for meieribransjen.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Nei takk

Headphone Icon Ring Ring kundeservice

RING OSS

For ytterligere informasjon vennligst kontakt din Ecolab-representant eller Ecolabs hovedkontor.

Ecolab A.S.  
Innspurten 9  
Postboks 6440 Etterstad  
0605 Oslo  
Norge  

Kundeservice for Ecolab A.S.
Tlf: +47 24 05 50 92

Letter Icon E-post Be om informasjon
Fortell oss om deg selv
Hvor holder du til?
Hvordan kan vi nå deg?
Hva kan vi hjelpe deg med?

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

 

Samarbeider for å produsere
Trygg mat og drikke

Sammen er vårt mål å produsere trygge drikkevarer av god kvalitet, som er produsert så effektivt, ansvarlig og lønnsomt som mulig. Se mer om hva et Ecolab-partnerskap kan gjøre for deg.

Dairy Plant
Two Experts Inspecting Dairy Membranes
membranløsninger
Vi oppfant CIP-teknologien (ren på plass for over 50 år siden, og vår erfarne gruppe for full service har den ekspertisen innen teknologi og industri som trengs for å levere systemer som er utviklet for å hjelpe dere å reduserie de totale driftskostnadene og forbedre programmene for matsikkerhet.
Clean In Place Solutions
løsninger for CIP/ sirkulasjonsvask
Optimaliser CIP-prosessen ved å redusere vann- og energiforbruket gjennom vårt utvalg av CIP-produkter og konstruerte systemer. Vi finner løsninger som virker. Vi kan tilpasse et system som møter dine spesifikke krav, og som gir driftsbesparelser og konsekvente resultater.
AccuPro™Chlorine Dioxide Program
AccuPro™-klordioksid
genereringsutstyr
Med stadig strengere reguleringskrav, økende produksjonskrav og større fokus på maksimal kavlitet mens kostnader samtidig holdes under kontroll, ser anleggsledere etter hvordan de kan forbedre systemytelsen og produksjonspåliteligheten. Nalco Water forstår de driftsmessige utfordringene du står overfor og har utviklet sitt nye AccuPro klorindioksidprogrammet for å levere tre nøkkelverdier: sikkerhet, pålitelighet og bærekraft.
Clean Out of Place Products and Systems
Synergex™ sanitets- og desinfiseringsmiddel
Synergex™ er et blandet peroksidbasert sanitets- og desinfiseringsmiddel og er registert hos USA EPA. Produktet hjelper mat- og drikkevareprodusenter til å oppnå bedre matsikkerhet og kvalitet og fremheve sikkerheten på arbeidsplassen.

suksesshistorier om ostefremstilling

Les hvordan vi løste utfordringene for mat- og drikkevarekunder.

Our search returned no results.

løsningene våre for ostefremstilling

Se hvordan løsningene våre kan hjelpe dere å løse de utfordringene dere står overfor.

Our search returned no results.

opplæring fra Ecolab
Disse omfattende opplæringsløsningene i matsikkerhet er utviklet for å bidra til å beskytte dine kunder, omdømme og fortjeneste. Fra e-læring og klasseromsopplæring til spesialisert støtte på stedet, vil virksomheten din dra nytte av vår førsteklasses ekspertise.